Međunarodni krivični sud istražuje navodne izraelske zločine na palestinskim teritorijama

Izvor: Danas, 03.Mar.2021, 17:17

Međunarodni krivični sud istražuje navodne izraelske zločine na palestinskim teritorijama

Tužiteljka Međunarodnog krivičnog suda (MKS) u Hagu Fatu Bensuda (Fatou Bensouda) saopštila je danas da je pokrenula istragu o navodnim zločinima na palestinskim teritorijama.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanjahu osudio odluku suda u Hagu o istrazi potencijalnih ratnih zločina

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2021

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu osudio je odluku odlazeće glavne tužiteljke Međunarodnog krivičnog suda (MKS) u Hagu Fatu Bensuda da istraži potencijalne ratne zločine koje je počinio Izrael na Zapadnoj obali, u pojasu Gaze i istočnom Jerusalimu.

Nastavak na N1 televizija...

Izrael odlučuje o saradnji sa Hagom o zločinima na palestinskim teritorijama

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021, 15:58

Izrael bi tek trebalo da odluči da li će sarađivati sa istragom Međunarodnog krivičnog suda u Hagu o navodnim zločinama počinjenim na palestinskim teritorijama, rekao je jedan visoki zvaničnik Ministarstva pravde.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.