Maturantski kadril završen narodnim kolom!

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Maj.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturantski kadril završen narodnim kolom!

KRALJEVO/PIROT - Maturanti deset srednjih škola u Kraljevu odigrali su juče tačno u podne na gradskom trgu maturski ples - kadril. U maturskom plesu na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu učestvovalo je 1.036 maturanata. Maturante je pozdravio predsednik Skupštine grada Tomislav Ilić poželevši im uspešan nastavak školovanja na fakultetima i svu sreću u budućem životu. Maturski ples je završen igranjem narodnog kola na Gradskom trgu.

Parada maturanata "Ples sa Evropom" održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je i u Pirotu pod nazivom "Sklanjaj se, idu maturanti" na Trgu pirotskih oslobodilaca, a učestvovalo je 594 maturanta svih šest pirotskih srednjih škola. Maturante je pozdravio predsednik opštine Pirot Vladan Vasić, a posle plesa pred velikim brojem građana počela je žurka na trgu.

Kadril su tačno u podne otplesali i niški i novosadski maturanti.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

MATURANTI PLESALI KADRIL ŠIROM SRBIJE

Izvor: Kurir, 22.Maj.2010

KRALJEVO/PIROT - Maturanti iz deset srednjih škola u Kraljevu odigrali su tačno u podne na gradskom trgu maturski ples - kadril. U maturskom plesu na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu učestvovalo je 1.036 maturanata...Maturante je pozdravio predsednik Skupštine grada Tomislav Ilić poželevši im uspešan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.