Masakr u Bariču: Bili ugledna porodica

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u Bariču: Bili ugledna porodica

U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji B.D. ubio je danas iz pištolja suprugu, sina i šuraka, a ranio snaju, posle čega je izvršio samoubistvo.

Foto: MONDO

To je izjavio Tanjugu načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić.

Prema njegovim rečima, višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

"Proverama u policijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja.

Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić.

On je naveo i da je B. D. bio austrijski penzioner.

Nakon trostrukog ubistva, B.D. izvršio je samoubistvo u porti seoske crkve.

U Srbiji su poslednjih godina ovakvi strašni zločini sve učestaliji.

Poslednji masakr se desio u selu Žitište kod Zrenjanina. U kafiću u tom mestu je 2. jula 2016. godine iz puške ubijeno pet osoba, a ranjeno 22.  Siniša Zlatić (38) je nedavno osuđen zbog zbog tog petostrukog ubistva na 40 godina zatvora.

Zlatiću 40 godina za masakr u Žitištu!

Otac ubijene u Žitištu: Gledao sam ćerku dok umire

 ---------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio suprugu, sina i šuraka pa izvršio samoubistvo

Izvor: Prva.rs, 24.Apr.2017

Mediji navode da cela porodica godinama radi u Austriji, a muškarac je samoubistvo počinio u porti crkve.. Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić izjavio je za Tanjug da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina.. Osim toga, on ističe da je zločin počinjen pištoljem...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.