Trostruko ubistvo i samoubistvo kod Golupca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko ubistvo i samoubistvo kod Golupca

U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji B.D. ubio je danas iz pištolja suprugu, sina i šuraka, a ranio snaju, posle čega je izvršio samoubistvo, izjavio je Tanjugu načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić.

Prema njegovim rečima, višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

"Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić.

On je naveo i da je B. D. bio austrijski penzioner.

Nakon trostrukog ubistva, B.D. izvršio je samoubistvo u porti seoske crkve.

Pripadnici MUP-a su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nasilje u srpskom džet-setu (2): Tragičan kraj poznatog para

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2017, 09:40

Verovatno najšokantniji slučaj nasilja između poznatih je u isto vreme i do sada najdramatičniji. Reč je o ubistvu pevačice i igračice Ksenije Pajčin, kojoj je presudio, a potom se i sam ubio crnogorski maneken Filip Kapisoda. Kseniji je bio momak, a ubio ju je 16. marta 2010. godine u njenom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.