Marković: Izražena spremnost za saradnju

Izvor: S media, 01.Sep.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Izražena spremnost za saradnju

Predsednik vladinog Koordinacionog tela za jug Srbije i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković razgovarao u Preševu sa predsednikom te opštine Ragmi Mustafom o saradnji na rešavanju problema radi boljitka svih gradjana.

Marković je, posle obilaska škola i darivanja djaka prvaka, Albanaca i Srba, školskim priborom rekao novinarima da je najvažnije da obe strane izražavaju spremnost na saradnju u rešavanju problema tog regiona.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istakao značaj rešavanja svih problema u tri opština juga Srbije - Medvedji, Bujanovcu i Preševu, jer, kako je rekao, to doprinosi boboljšanju života svih gradjana u tim sredinama u kojima živiti pretežno albansko stanovništvo.

Ministar je rekao da je najviše bilo reči o infrastrukturnim projektima i drugim temama, a na pitanje da li je bilo reči o bezbednosnoj situaciji na jugu Srbije, on je odgovorio da za tu temu "danas nije bilo posebne potrebe".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.