MUP: Zabrana skupova u Hrtkovcima 6.maj i dalje na snazi

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Zabrana skupova u Hrtkovcima 6.maj i dalje na snazi

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kako je i ranije saopšteno, neće dozvoliti nijedno okupljanje 6. maja u Hrtkovcima.

Iako je više političkih organizacija zvanično prijavilo ili najavilo skupove u ovom mestu, nijedno okupljanje neće biti dozvoljeno. Zvanična rešenja o zabrani skupova, onima koji su prijavili, biće uručena u zakonskom roku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeće sve neophodne mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi obezbedilo sprovođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << donetih rešenja.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ne odustaje od odlaska u Hrtkovce, 6. maja, iako je policija zabranila sva okupljanja u tom selu, ali kaže da tamo "neće mitingovati, već će se razmileti...".

Šešelj je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije juče poručio da će "to biti radikalski đurđevdanski uranak".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.