MILICA JE U 6. MESECU TRUDNOĆE ČULA STRAŠNU DIJAGNOZU Lekari su morali da biraju koga da spasavaju: Tumor je bio veličine 21 cm

Izvor: Kurir, 20.Feb.2024, 00:19

MILICA JE U 6. MESECU TRUDNOĆE ČULA STRAŠNU DIJAGNOZU Lekari su morali da biraju koga da spasavaju: "Tumor je bio veličine 21 cm"

Najveće radosti, istovremene najteže i najlepše uloge, u kojoj bi se ostvarila po treći put, Milica Đorđević (33) iz Loznice morala je da se odrekne. Bila je u šestom mesecu trudnoće kada je saznala da ima opasan tumor jetre, zbog kog joj je život bio u opasnosti, i ispostavila se da je slučaj kakav se retko sreće ne samo u praksi, već i u medicinskoj literaturi. Spasao je tim Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije na čelu sa dr Milošem Bracanovićem.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Srpski ljekari se sreli sa rijetkim slučajem: Trudnici izvađen tumor od 21 cm

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2024

Najveće radosti, istovremene najteže i najljepše uloge, u kojoj bi se ostvarila po treći put, Milica Đorđević (33) iz Loznice morala je da se odrekne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.