Izvor: Blic, 16.Dec.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Problem naplate solidarnog poreza porodiljama biće rešen uskoro

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će problem naplate solidarnog poreza porodiljama uskoro biti rešen. On je danas u Skupštini Srbije predstavio nova zakonska rešenja u oblasti zdravstva za koja je rekao da će doprineti višem nivou kvaliteta zdravstvenih usluga i unapređenju rada zdravstvenih ustanova, ali i boljem položaju trudnica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Porodiljama neće biti naplaćivan solidarni porez

Izvor: Studio B, 16.Dec.2015

Vlada Srbije je donela zaključak da se solidarni porez na naknade porodiljama ne naplaćuje. ..Da bi onima koje su već platile naplaćeni iznos bio refundiran, poreskoj upravi opštine na kojoj žive treba da podnesu dokumentaciju o naplati poreza, javlja RTS. Naime, oporezovane su zakasnele objedinjene...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.