Lokalizovan požar na Suvoj planini

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na Suvoj planini

Kako javlja reporter RTS-a lokalizovan je požar na Suvoj planini. Požar je u nedelju zahvatio i podnožje planine, u blizini zaplanjskog sela Miljkovca. Gorelo je 10 hektara šume i niskog rastinja.
Požar na Suvoj planini je pod kontrolom, javlja reporter RTS-a. Nema više širenja plamena, nema opasnosti za domaćinstva, a kako saznaje RTS nema ni veće štete.  

Plamen je u nedelju zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << deset hektara šume i niskog rastinja. Gorele su hrastove i cerove šume. Požar je pokušavalo da ugasi 13 vatrogasca.
Međutim, zbog vetra i suvog rastinja požar se brzo širio, a gašenje je otežavao i nepristupačan teren, tako da vatrogasna vozila nisu mogla da priđu.
Mesto požara je toliko nepristupačno da se sa puta, gde se najbliže može prići, vidi samo obod zgarišta velike dužini.
Na terenu je i dalje 13 vatrogasaca koji gase ostatke požara i dežuraju kako se vatra ne bi ponovo raširila.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalizovan požar na Suvoj planini

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019

Požar na Suvoj planini je pod kontrolom, nema više širenja plamena, ni opasnosti za domaćinstva, a kako javlja RTS, nema ni veće štete...Požar je u nedelju zahvatio i podnožje Suve planine, u blizini zaplanjskog sela Miljkovca. Gorelo je 10 hektara šume i niskog rastinja...Vatrogasci iz Niša...

Nastavak na Radio 021...

Požar na Suvoj planini LOKALIZOVAN

Izvor: Blic, 04.Nov.2019

Požar na Suvoj planini je lokalizovan, a nema opasnosti za domaćinstva ni veće štete, javlja RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.