Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bukti požar u podnožju Suve planine

U podnožju Suve planine, na području između sela Miljkovca i Krastavča bukti požar, ali za sada ne ugrožava stanovnike ta dva sela.

Kako agencija Beta saznaje od meštana, požarom je zahvaćeno više desetina hektara trave, niskog rastinja i hrastovih i grabovih šuma.

Meštani su kazali da su vatru i dim primetili jutros, nedaleko od makadamskog puta koji vodi od Miljkovca ka Krastavču.

Vatrogasci, šumari i meštani čitavog dana su pokušavali da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << lokalizuju požar, ali nisu uspeli jer se zbog jakog vetra vatra brzo širila.

Sredinom septembra obronke Suve planine koji se nalaze na području opštine Gadžin Han zahvatio je požar i za nedelju dana izgorelo je oko 750 hektara trave i niskog rastinja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bukti požar u podnožju Suve planine, stanovništvo nije ugroženo

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

U podnožju Suve planine, na području izmedju sela Miljkovca i Krastavča bukti požar, ali za sada ne ugrožava stanovnike ta dva sela. Članak Bukti požar u podnožju Suve planine, stanovništvo nije ugroženo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

BUKTI POŽAR NA SUVOJ PLANINI Gori desetine hektara trave i niskog rastinja, nema ugroženih

Izvor: Blic, 03.Nov.2019

U podnožju Suve planine, na području između sela Miljkovca i Krastavča bukti požar, ali za sada ne ugrožava stanovnike ta dva sela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.