Leskovac: S fantomkama na glavi tukli goste kafića

Izvor: Mondo, 23.Mar.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: S fantomkama na glavi tukli goste kafića

Četvorica maskiranih napadača pretukli su danas u popularnom kafiću "Safari" u centru Leskovca dva gosta, od kojih je jedan teže povređen i zbrinut u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Incident se dogodio oko podneva kada su u kafić pun gostiju upala dvojica maskiranih muškaraca i nasrnula na dva gosta.

Po rečima konobara, napadačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se pridružila još dva saučesnika.

Kako je Agenciji Beta nezvanično rečeno u Urgentnom centru, stanje povređenog A.M. (31) je teško jer je dobio mnogo udaraca po glavi, a tek nakon pregleda znaće se više o povredama, rečeno je Beti.

Po rečima konobara, jedan napadač je imao fantomku, a drugi maramu preko lica.

Napadači su pobegli, a policija je obavila uviđaj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U fantomkama u podne tukli mladiće u kafiću

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2015

Četvorica maskiranih napadača prebila su u sred bela dana dva gosta u prepunom kafiću “Safari” u strogom centru Leskovca...Pretučene mladiće odvezla je Hitna pomoć, a jedan od njih primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama glave...Tuča se dogodila oko podneva naočigled velikog broja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.