Lepe vesti za građane Srbije! Sutra počinje dugo čekana isplata!

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepe vesti za građane Srbije! Sutra počinje dugo čekana isplata!

Konačno!

Isplata dečijeg i roditeljskog dodatka za decembar 2016. godine počeće sutra, saopštila je Pres služba Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Isplata rudarima za smenski rad počela je u ponedeljak, jer je Vlada Srbije uplatila 1,5 milijardi dinara Javnom preduzeću za podzemnu ekploataciju uglja (JP PEU) Resavica, rekao je Tanjugu generalni direktor tog preduzeća Stevan Dželatović.

Ministar za rad, zapošljavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin obići će sutra, 20. januara 2016. godine u 09:00 časova, Ustanovu za decu i mlade „Hristina Markišić“ (u Aleksincu gde je Centar za socijalni rad Aleksinac organizovao urgentni smeštaj ugroženih korisnika i gde se obavlja podela paketa hrane ugroženim porodicama.

FOTO: Tanjug/Arhiva

Na osnovu Instrukcije o postupanju u vanrednim situacijama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, centri za socijalni rad u celoj Srbiji organizuju posebne vidove pomoći ugroženom stanovništvu u vanrednim situacijama izazvanim vremenskim neprilikama.

Građani Srbije kipte od besa! Stigli astronomski računi za struju, niko ne zna zašto!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.