LDP: Skupštinski odbor o platanima

Izvor: B92, Tanjug, 15.Feb.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Skupštinski odbor o platanima

Čedomir Jovanović (FoNet, arhiva)

Beograd -- Predsednik skupštinskog Odbora za životnu sredinu Čedomir Jovanović zakazaće posebnu sednicu tog odbora o platanima u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra.

Sednica povodom najave uklanjanja drvoreda u Bulevaru, biće održana u formi javnog saslušanja krajem ove sedmice, naveo je lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

"Javnost mora da dobije nedvosmilenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informaciju u čemu je problem, koliko stabala zaista mora da se ukloni, koji su razlozi, kako brzo obnoviti zelenilo u tom delu, šta treba hitno učiniti da se sanira eventualna šteta", naveo je on.

Jovanović smatra da je "to jedini način da iz ovog stvarnog, ali i simboličkog problema, izađemo sa dobrim rešenjem i da izbegnemo da se problemi i slične nedoumice pojave u budućnosti, nekim drugim povodom".

On je najavio da će pozvati na raspravu sve nadležne u gradu, rukovodstvo "Zelenila Beograd", Sekretarijat za životnu sredinu, profesore fakulteta, ljude sa stručnim referencama, lokalnu zajednicu, navedeno je u saopštenju LDP-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.