Skupštinski odbor raspravlja o platanima

Izvor: Glas javnosti, 15.Feb.2010, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštinski odbor raspravlja o platanima

Predsednik skupštinskog Odbora za životnu sredinu Čedomir Jovanović zakazaće posebnu sednicu Odbora povodom uklanjanja platana sa beogradskog Bulevara kralja Aleksandra, saopštila je Liberalno demokratska partija (LDP).

Sednica u formi javnog saslušanja će biti održana krajem ove nedelje, kaže se u saopštenju.

- Javnost mora da dobije nedvosmislenu informaciju koliko stabala zaista mora da se ukloni, koji su razlozi, kako brzo obnoviti zelenilo u tom delu i šta treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << hitno učiniti da se sanira eventualna šteta - poručio je Jovanović.

Na raspravu će biti pozvani nadležni u gradu, rukovodstvo "Zelenila Beograd", Sekretarijat za životnu sredinu i profesori Šumarskog i drugih srodnih fakulteta.

- Hoću da čujemo kakva je tačno situacija, kako da pomirimo potrebu da se reši problem bolesnog drveća, a da se time ne ugrozi životna sredina i kvalitet života građana u tom kraju - naglasio je Jovanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP: Skupštinski odbor o platanima

Izvor: B92, 15.Feb.2010

Čedomir Jovanović (FoNet, arhiva)..Beograd -- Predsednik skupštinskog Odbora za životnu sredinu Čedomir Jovanović zakazaće posebnu sednicu tog odbora o platanima u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra... Sednica povodom najave uklanjanja drvoreda u Bulevaru, biće održana u formi javnog saslušanja...

Nastavak na B92...

O PLATANIMA U ČETVRTAK

Izvor: Kurir, 16.Feb.2010, 16:12

BEOGRAD, 16. februar 2010. (FoNet) - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine Čedomir Jovanović zakazao je sednicu ovog tela za četvrtak, 18. februara, na kojoj će jedina tema biti uklanjanje platana iz Bulevara kralja Aleksandra.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.