Izvor: Blic, 16.Mar.2021, 10:07

Kvar na toplani Cerak, pojedini potrošači bez grejanja

Zbog radova na saniranju kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane „Cerak“, koji se desio u Ulici Patrijarha Joanikija 2a (okretnica autobusa na Vidikovcu), bez grejanja će od 9.00 časova biti potrošači u pomenutoj ulici, kao i korisnici na Labudovom i Petlovom brdu, saopštile su Beogradske elektrane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvar na toplani Cerak: Bez grejanja i na Labudovom i Petlovom brdu

Izvor: B92, 16.Mar.2021

Zbog radova na saniranju kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane "Cerak", bez grejanja će biti neki potrošači...Bez grejanja će biti potrošači u sledećim ulicama: Sretena Mladenovića Mike od 1a do do 54, Patrijarha Joanikija od 2 do 20a, Gočka od 40 do...

Nastavak na B92...

Potrošači na Labudovom i Petlovom brdu bez grejanja zbog kvara

Izvor: Danas, 16.Mar.2021

Potrošači u Ulici patrijarha Joanikija na Vidikovcu i korisnici na Labudovom i Petlovom brdu, biće bez grejanja danas od 9.00 zbog radova na saniranju kvara na delu magistralnog toplovoda, objavile su Beogradske elektrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.