Kruševljanin PUCAO na auto, nema povređenih

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljanin PUCAO na auto, nema povređenih

Kruševačka policija uhapsila je J.I. (40) iz tog grada zbog sumnje da je pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca, star 29 godina, a u kome su bile još dve osobe.

Foto: MONDO/Samir Cacan

Policija je navela da se sumnja da se on prethodno sa njima verbalno i fizički sukobio i da u toj pucnjavi niko nije povredjen.

J.S. je osumnjičen da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i promet oružja i eksplozivnih materija.

Drama u Kraljevu: Pucao na suprugu, pa se ubio!

Njemu je po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Kruševcu odredjeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kruševljanin pucao na auto, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019

Kruševačka policija uhapsila je J.I. (40) iz tog grada zbog sumnje da je pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca, star 29 godina, a u kome su bile još dve osobe...Policija je navela da se sumnja da se on prethodno sa njima verbalno i fizički sukobio i da u toj pucnjavi niko nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.