Kombijem u kamion, dvoje poginulo kod Pećinaca

Izvor: Mondo, 10.Avg.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombijem u kamion, dvoje poginulo kod Pećinaca

Dve osobe su poginule, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Pećinaca, na državnom putu Sremska Mitrovica – Beograd.

Foto: MONDO Sivački Goran

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, nesreća se dogodila u 14.40 sati, kada je kombi vozilo udarilo u zadnji deo teretnog vozila, pri čemu su dve osobe iz kombija preminule na licu mesta.

Do nesreće je došlo u smeru ka Beogradu, a sedmoro povređenih prevezeno je u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Tanjugu je u toj ustanovi rečeno da je primljeno četvoro dece, uzrasta 13, 11, devet i osam godina, kao i troje odraslih, a dijagnostika je u toku.

Uviđaj je u toku, dodaju u MUP-u.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kombijem u kamion, troje poginulo kod Pećinaca

Izvor: Mondo, 10.Avg.2015

Tri osobe su poginule, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Pećinaca, na državnom putu Sremska Mitrovica – Beograd...Foto: MONDO Sivački Goran..Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, nesreća se dogodila u 14.40 sati, kada je kombi vozilo udarilo u zadnji deo šlepera,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.