Poginule dve osobe u nesreći na autoputu kod Pećinaca

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginule dve osobe u nesreći na autoputu kod Pećinaca

Dve osobe su poginule a osam ih je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko 14 i 40 sati dogodila kod Pećinaca, na autoputu u smeru ka Šidu.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, kombi vozilo udarilo je u zadnji deo teretnog vozila, pri čemu su dve osobe iz kombija preminule na licu mesta.

Do nesreće je došlo u smeru ka Šidu, a osmoro povređenih prevezeno je u Urgentni centar. Policijski uviđaj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u toku i saobraćaj se na ovoj deonici odvija otežano.

- U Urgentni centar je za sad stiglo sedam osoba, od čega je četvoro dece. Svi se nalaze na dijagnostici - kaže Aleksandra Berić, portparol Urgentnog centra.

Kako saznajemo, neki od povređenih putnika su državljani Kanade.

Za sada nije poznato zbog čega je došlo do nesreće, druge u poslednjih 48 sati, nakon što je juče kada je kod Velike Plane poginulo dvoje dece, a 10 osoba povređeno.



Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje poginulo u nesreći kod Pećinaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2015

Tri osobe su poginule, a više lica je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, oko 14,40 časova, na autoputu Batrovci - Beograd, na području Opštine Ruma...Kako je saopštila Policijska uprva u Sremskoj Mitrovici, do nesreće je došlo kada je kombi hrvatske registarske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.