Ko će da odgovara: Osoblje u dečjoj bolnici unakazilo dvogodišnje dete! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će da odgovara: Osoblje u dečjoj bolnici unakazilo dvogodišnje dete! (FOTO)

Majka dvogodišnjeg dečaka objavila je sliku koja prikazuje povrede koje je njen dečak zadobio prilikom boravka u jednoj dečjoj beogradskoj bolnici.

Naime, majka dvogodišnjeg dečaka je objavila sliku koja prikazuje povrede koje je dečak zadobio prilikom boravka u jednoj dečijoj beogradskoj bolnici. Na uznemirujućoj fotografiji vidi se dete koje ima velike opekotine u predelu vrata koje su po rečima majke, nastale usled nepažnje medicinskog osoblja.

Ogorčena >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << majka je navela da da je dečak doveden u bolnicu zbog visoke temperature i pojačanog sekreta, nakon čega je preuzela dete iz bolnice i doživela šok videvši povrede na svom detetu.

Da situacija bude još gora, dečakova majka je naglasila da joj je medicinsko osoblje prećutalo o novonastalim povredama deteta, kao i da je umesto objašnjenja šta se zaista dogodilo, dobila samo mnogobrojne izgovore.

Izvor: Alo

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.