Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 17:07

Kako da lakše podnesete DOLAZAK "LUCIFERA": Evo kada počinje PRVI VRELI TALAS ovog leta sa temperaturama od 40 stepeni

Meteorolozi su najavili da će ove sedmice biti promenjivo vreme, povremeno uz kišu i pljuskove, i temperature će u odnosu na prethodna dva dana biti u padu, međutim, već za nedelju dana se očekuje novi toplotni talas koji će povećati znatno živu u termometru, i do +40 stepeni, a na to će najveći uticaj imati priliv toplog afričkog vazduha i anticiklona po imenu “Lucifer”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TALAS PAKLENIH VURĆINA SE PRIBLIŽAVA SRBIJI: Oprez - evo kako da preživite ozloglašenog "Lucifera"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Obavezno je poštovanje temperaturne razlike između klimatizovane i neklimatizovane sredine, koja ne sme da bude veća od 5 do 7 stepeni Celzijusa, ili prema nekim autorima od 8 do 10 stepeni...Meteorolozi su najavili da će ove sedmice biti promenjivo vreme, povremeno uz kišu i pljuskove, i temperature...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.