Kajli Džener postavila fotku naše Jutjuberke!

Izvor: NovaEnergija.net, 12.Sep.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli Džener postavila fotku naše Jutjuberke!

Kada vas na svom profilu spomene i postavi vašu fotografiju neko ko ima 7,5 miliona pratilaca, to je svakako uspeh. Baš to se dogodilo juče našoj Jutjuberki, Mariji Žeželj.
Naime, Kajli Džener, najpoznatija po tome što je deo porodice Kardašijan-Džener i čuvenog rijalitija “U korak sa Kardašijanovima”, a zatim i veoma uspešna preduzetnica čija šminka se prodaje u rekordnom roku, postavila je juče na profil svoje kozmetičke kuće “Kylie Cosmetics>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << fotografiju naše Jutjuberke Marije Žeželj, na kojoj Marija nosi jednu od nijansi njenog karmina.

Фотографија корисника Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) дана 11. Сеп 2016. у 10:06 PDT


Ispod fotografije odmah su se javili naši korisnici Instagrama koji su pohvalili Marijin uspeh, a videćemo na koji način funkcioniše ovaj vid uticaja, jer fotografija za sada ima preko 220.000 lajkova.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Ovako je mlada Novosađanka postala hit u svetu zbog Kajli Džener

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Sep.2016, 10:26

Jedna od najpoznatijih bjuti blogerki na našim prostorima svakako je Marija Žeželj. Ona ima 17 godina i tu sreću da je zaprati ni manje ni više nego Kajli Džener, najveća modna zvezda današnjice. A photo posted by MARIJA ŽEŽELJ (@marijazezelj) on Aug 29, 2016 at 8:01am PDT Marija je na...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.