KRUNISAN NOVI KRALJ TAJLANDA: Nosio krunu staru 200 godina, optočenu dijamantima, a ovo je prva stvar koju je uradio pošto je stupio na tron! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Maj.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNISAN NOVI KRALJ TAJLANDA: Nosio krunu staru 200 godina, optočenu dijamantima, a ovo je prva stvar koju je uradio pošto je stupio na tron! (FOTO, VIDEO)

Tajlandski kralj Maha Vadžiralongkorn (66) krunisan je danas na svečanoj ceremoniji, posle više od dve godine otkako je preuzeo tron.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogato krunisanje prvog tajlantskog kralja posle sedamdeset godina

Izvor: RTS, 04.Maj.2019

Tajlandski kralj Maha Vadžiralongkorn simbolično je krunisan na prvom od tri dana ceremonije, po komplikovanim budističkim i brahminskim ritualima. . Država jugoistočne Azije zvanično je krunisala svog prvog monarha u...

Nastavak na RTS...

Ko je novi kontroverzni kralj Tajlanda Maha Vadžiralongkorn?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2019

BANGKOK - Tajlandski kralj Maha Vadžiralongkorn (66), koji je danas krunisan na svečanoj ceremoniji poslije više od dve godine od kako je preuzeo tron, već duže vreme privlači pažnju svojim neobičnim ponašanjem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.