Izvor: Blic, 15.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KADA ME JE VIDEO SAMO JE UZEO POSLUŽAVNIK I OTIŠAO" Marina (20) je rođena sa mladežom preko polovine lica, to je nije sprečilo da postane inspiracija mnogima, a ona kaže da svoj ožiljak NIKADA NE BI MENJALA

"Zovem se Marina Arsić. Rođena sam sa mladežom preko cele leve polovine lica. Mislili su da je melanom, da ću živeti 40 dana, operisala sam se, ostao je ožiljak, a danas, 20 godina kasnije kada bi me pitali da li bih svoj ožiljak menjala rekla bih samo jedno veliko: Ne, ni za šta na svetu", ovako za "Blic" počinje priču ova mlada devojka, student turskog jezika i velika inspiracija svima koji su se nekada osetili diskriminisanim na bilo koji način.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.