Izvor: RTS, 31.Okt.2020, 17:41

Jusufspahić: Hrabri Amfilohije 2004. branio Bajrakli džamiju

Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić izjavio je saučešće povodom smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, i podsetio da je, kako je naveo, hrabri Amfilohije branio Bajrakli džamiju u događajima 2004. godine u centru Beograda.
"Kada su huligani palili našu džamiju i kada je falilo pametnih i mudrih glava, tada je poštovani i hrabri mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović stao ispred razuzdane mase braneći dobro od zla u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svima nama", napisao je na svom Tviter nalogu Jusufspahić.

"Bogu pripadamo i Njemu se vraćamo. Iskreno saučešće", naveo je Jusufspahić u svojoj objavi.
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo je u petak ujutru u KC Crne Gore u Podgorici usled komplikacija izazvanih kovidom-19.
Mitropolit Amfilohije biće sahranjen sutra u kripti Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BRANIO JE DOBRO OD ZLA U SVIMA NAMA: Muftija Jusufspahić izrazio saučešće povodom smrti Amfilohija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 10:54

- Kada su huligani palili našu džamiju, i kada je falilo pametnih i mudrih glava tada je poštovani i hrabri Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, stao ispred razuzdane mase braneći dobro od zla u svima nama - rekao je Muftija...Beogradski muftija i glavni vojni imam Muftija Jusufspahić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.