Jovanović (LDP): Koalicija za mir je odgovor na pitanja koja usporavaju naše društvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 13:26

Jovanović (LDP): Koalicija za mir je odgovor na pitanja koja usporavaju naše društvo

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da je predizborna Koalicija za mir, na čijem je čelu, "simbol građanske države" i "odgovor na sva pitanja koja usporavaju naše društvo".

"Na listi su Crnogorci, Bošnjaci, Vlasi, Romi, Srbi, ali su svi samo obični ljudi, svi smo isti u različitosti i samo tako možemo da posmatramo svet ako hoćemo napred. Za nas su to nesporne vrednosti i drago mi je što smo zajedno u ovom poslu", naveo je Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a preneo LDP.

Ocenio je da nema perspektive u zemlji u kojoj sve zavisi od jednog čoveka i da je pitanje trenutka kada će takav sistem da se uruši.

"Pred nama su ekonomski izazovi nakon pandemije koronavirusa, ceo svet se sa time suočava. Bez obzira što se koprcamo nakon ove zdravstvene krize, moramo ozbiljno da pristupimo tom problemu i a njega ne može da reši niti jedan čovek, niti jedna partija", dodao je Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.