Izvor: Danas, 15.Nov.2023, 14:00

Izrael i Palestinci: Izraelska vojska ispituje ljude unutar glavne bolnice u Gazi, kažu svedoci

IDF/Rreuters Više od mesec dana najvećeg sukoba Izraela i palestinskih ekstremističkih grupa poslednjih decenija, izraelska vojska ušla je u kompleks Al-Šifa, glavne bolnice u Pojasu Gaze, ispod koje se, kako tvrdi, nalazi komandno mesto Hamasa. Svedoci tvrde da izraelski vojnici idu iz sobe u sobu i ispituju ljude. Novinar u bolnici kaže za BBC da […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

AFP: Izraelska vojska se povlači iz bolnice Al-Šifa u Gazi

Izvor: Danas, 15.Nov.2023

Izraelska vojska i tenkovi povukli su se u večeras iz bolnice Al-Šifa u Gazi kako bi se razmestili oko ogromnog kompleksa ove ustanove za koju Izrael tvrdi da je Hamas koristi kao svoju vojnu bazu, izvestio je novinar koji na terenu sarađuje sa AFP-om.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.