Izvor: Blic, 04.Dec.2020, 19:17

"Imao sam ovlašćenje, ali NIJE OVERENO": Muke mladića kojem je PAUK ODNEO AUTO i sada mora papreno da plati, a razlog je BIZARAN

Sitno nepoštovanje propisa u kombinaciji sa epidemiološkom situacijom može mnogo da košta mladića iz Pančeva. Osim što mu je očev automobil koji je koristio odneo "pauk" u centru Beograda, za njega će morati ko zna dokad da plaća ležarinu na jednom od placeva beogradskog "Parking servisa". Sudeći prema objašnjenju ovog preduzeća - sve dok mu otac iz Slovenije ne pošalje skenirano ovlašćenje. Nažalost, to može da potraje jer je u toj zemlji ograničeno kretanje zbog pandemije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.