Ide u zatvor jer je čuvao stoku bez lične karte

Izvor: BKTV News, 03.Avg.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ide u zatvor jer je čuvao stoku bez lične karte

Zoran Miladinović iz kuršumlijskog sela Sagonjeva koji je kažnjen jer pri sebi nije imao ličnu kartu pristao je da mu se novčana kazna od 3 hiljade dinara zameni sa zatvorskom.
Policije ga je prijavila jer nije imao kod sebe ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu
Miladinoviću je stiglo rešenje suda za prekršaje da plati kaznu u iznosu od 3.000 dinara ili će u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru.
“Policajci su mi pretprošle godine pisali kaznu dok sam >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u ataru čuvao stoku. Rekao sam ih da ličnu ne nosim da ne bi izbledela – priča ogorčeni Miladinović i priseća se da su ga posle pomenutog prekršaja policajci uz pratnju sproveli sudiji za prekršaje. Sad je rešio da ide u zatvor jer kaznu ne želi da plati.
Izvor: Jugmedia
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Zatvor zbog čuvanje stoke bez lične karte

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2013, 06:01

Zoranu Miladinoviću iz kuršumlijskog sela Sagonjeva je stiglo obaveštenje da mora da plati novčanu kaznu jer nije imao kod sebe ličnu kartu dok je čuvao stoku...Foto: Ilustracija  ..Naime, Miladinoviću je stiglo rešenje suda za prekršaje da plati kaznu u iznosu od 3.000 dinara ili će u suprotnom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.