Izvor: Danas, 02.Jul.2023, 17:28

IN MEMORIAM: „Nema me u javnosti, ja sam svoje odradio“ – poslednja izjava Milana Milutinovića, bivšeg predsednika Srbije, za Danas

„Nema me u javnosti. Ja sam svoje odradio. Nikoga nisam opanjkao, ni protiv koga nisam svedočio. Kada su me oslobodili svih krivica, osetio sam da sam ponovo rođen, ali ne zbog sebe, već zbog porodice. Ja se lično nisam uzbuđivao jer nisu ništa mogli da mi prišiju, iako su se trudili. Onda su digli ruke“, rekao je za Danas Milan Milutinović, bivši predsednik Srbije pre nekoliko godina. To je bila i jedna od poslednjih izjava čoveka koji nas je danas napustio u 81 godini, a koji je u Srbiji, ali i bivšoj Jugoslaviji obavljao niz važnih funkcija.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.