IFIS 2016: Izložba aviona za kalibražu na Batajnici

Izvor: TangoSix.rs, 15.Jun.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IFIS 2016: Izložba aviona za kalibražu na Batajnici

Treći dan „IFIS 2016″ u Beogradu i izložba aviona za kalibražu na aerodromu Batajnica među učesnicima su okarakterisani kao najzanimljiviji formalni deo simpozijuma.
Kao što je i najavljeno, na beogradskom vojnom aerodromu mogli su se videti američki „Challenger“, francuski „ATR“, italijanski „Piaggio“, češka „Cessna“, nemački i srpski „Beechcraft“, dok je engleska letelica za nemenu kalibraže izostala.
Više od dva sata učesnicima seminara >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << posade ovih letelica, kao i njihovi nadređeni bili su na raspolaganju za formalni i neformalni razgovor, pitanja ali demonstraciju softverskog sistema kalibraže iz vazduha. Inspektori i piloti najčešće su komentarisali komfor u letelicama, performanse aviona, njihovu opremljenosti, a mogle su se čuti i diskusije u vezi sa praktičnim radom prilikom kalibraže.
Tango Six je razgovarao sa predstavnicima svih delegacija čiji su avioni bili izloženi. Intervjue, izgled unutrašnjosti kabina svakog od izloženih letelica, kao i sisteme za kalibražu u njima moći ćete da vidite u narednim danima.
ATR u „Rudolf“ šemi / Foto: Ivan Bukvić Challenger nosi jedinstvenu „N“ registraciju zbog jedinstvene misije / Foto: Ivan Bukvić Još jedna egzotična upotreba za italijanski dizajn / Foto: Ivan Bukvić Nemački avion za kalibražu navigacionih sredstava / Foto: Ivan Bukvić Prednja kancelarija jedne od letelica / Foto: Ivan Bukvić 
 
The post IFIS 2016: Izložba aviona za kalibražu na Batajnici appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.