I danas hladno i maglovito

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas hladno i maglovito

U Srbiji danas hladno, u većem delu maglovito i tmurno.Ponegde, uglavnom na jugu moguće je provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Na višim planinama biće pretežno sunčano.Vetar slab, uglavnom severni. Jutarnja temperatura od -8 do -4, najviša dnevna od - 4 do 0 stepeni.

U Beogradu pretežno oblačno i hladno. Ujutru će biti maglovito, a magla ili niska oblačnost će se ponegde na širem području grada zadržati i tokom prepodneva. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Jutarnja temperatura biće oko - 4, najviša dnevna -1 stepen.

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, do kraja sedmice biće hladno, u jutarnjim satima mestimično magla i umeren, a u petak i subotu lokalno i jak mraz, a dnevna temperatura u većini mesta biće ispod 0 stepeni, ledeni dani.

Početkom naredne sedmice jutarnja i dnevna temperatura u porastu, do utorka suvo, zatim do kraja perioda mestimično će padati kiša ili sneg.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.