Zima ne jenjava: U BiH danas će da bude hladno i oblačno vreme

Izvor: Blic, 25.Jan.2017, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima ne jenjava: U BiH danas će da bude hladno i oblačno vreme

Pretežno oblačno vreme preovladavaće danas u BiH. Po kotlinama i uz rečene tokove moguća je magla ili niska oblačnost, dok se tokom dana, ponegde u severnim i planinskim područjima očekuje slab sneg.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne biće sunčano vreme uz malu do umerenu oblačnost.

Vetar će biti slab severnog i severoistočnog smera, a u Hercegovini umerena na momente i pojačana bura.

Jutarnje temperature kretaće se od minus10 do minus četiri, na jugu od nula do pet, a najviša dnevna od minus četiri do dva, na jugu od sedam do 12 stepeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i hladnije, temperatura i do -10

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2017

BANJALUKA- Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u sjevernim i planinskim područjima moguće je provijavanje slabog snijega...U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano vrijeme uz malu do umjerenu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Maglovito i hladno vreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2017, 01:27

U Srbiji će danas biti hladno, maglovito i tmurno vreme, ponegde na jugu moguće je slabo provejavanje snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na višim planinama biće pretežno sunčano. Duvaće slab i uglavnom severni vetar...Jutarnje temperature biće od minus osam do minus četiri,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.