Horor kod Negotina: Ljudska lobanja u čeljustima psa

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor kod Negotina: Ljudska lobanja u čeljustima psa

Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice

Foto: MONDO/Jelica Dojčinović

Na Bukovu iznad Negotina, u blizini benzinske pumpe na izlasku iz grada, u nedelju je pronađena lobanja bez donje vilice. Lobanja je pronađena u šumarku, ali nigde nije nađen i ostatak tela, kao i gornja vilica.

"Novosti" nezvanično saznaju da ju je nosio u čeljustima pas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji ju je ispustio, kad je naišao na čoveka. Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose.

U Negotinu se, inače, dva muškarca vode kao nestala. Jedan, star 38 godina, nestao je pre tri nedelje, a drugi na Timoku pre neki dan. Do nedelje se tragalo i za Svetislavom Lazićem (78) iz Čubre, koji je, nažalost pronađen mrtav u šipražju u blizini njegovog doma odakle je krenuo u nepoznatom pravcu 18. avgusta.

HOROR U PANČEVU: Staford ubio ženu, drugu spasavaju

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.