OSTAVLjENA BEBA KOD GROBLjA U ŽARKOVU: Ekipe Hitne pomoći još na terenu

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVLjENA BEBA KOD GROBLjA U ŽARKOVU: Ekipe Hitne pomoći još na terenu

Prema prvim informacijama, beba je u dobrom stanju, a po prijavi su reagovali Hitna pomoć i policija U beogradskom naselju Žarkovu, u blizini groblja, pronađena je ostavljena beba, prenose beogradski mediji.Prema prvim informacijama, beba je u dobrom stanju, a po prijavi su reagovali Hitna pomoć i policija. Pročitajte još - Novorođenče ostavljeno na pragu crkve u Čajetini (FOTO) "Beba je živa i zdrava. Prevezena je u Tiršovu, naše ekipe su još na terenu", rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Beba ostavljena u blizni groblja u Žarkovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2019

U beogradskom naselju Žarkovu, u blizini groblja, pronađena je ostavljena beba...U Univerzitetskoj bolnici u Tiršovoj potvrđeno je Tanjugu da je beba zbrinuta kod njih, da je najverovatnije reč o novorođenčetu i da je dijagnostika u toku...Prema prvim informacijama, beba je u dobrom stanju, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.