Hapšenje zbog ubistva i bežanja s mesta nesreće

Izvor: Mondo, 06.Mar.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog ubistva i bežanja s mesta nesreće

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je M.D. (26) zbog toga što je osumnjičen da je automobilom udario i usmrtio jednog biciklistu (63) a nakon toga pobegao s mesta nesreće.

Foto: MONDO Sivački Goran

Uhapšenom vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova, saopšteno je danas iz te policijske uprave.

On će uz krivičnu prijavu koja ga tereti za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je pobegao sa mesta nesreće

Izvor: B92, 06.Mar.2017

Sremska Mitrovica -- Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je M.D. (26) zbog toga što je automobilom udario i usmrtio jednog biciklistu (63)...On je nakon toga pobegao sa mesta nesreće...Uhapšenom vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova, saopštila je policija...On će uz krivičnu prijavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.