Hapšenje u Beogradu: Bacio spid i ekstazi na ulicu

Izvor: Mondo, 26.Maj.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Beogradu: Bacio "spid" i ekstazi na ulicu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.V. (1988) iz Pirota, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MONDO

  Kada je ugledao policijsku patrolu, osumnjičeni je 151 tabletu ekstazija i 22 paketića spida bacio na ulicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beograd, saopštio je MUP.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ipak uhapšen: Kada je ugledao policijsku patrolu bacio 150 tableta ekstazija

Izvor: B92, 26.Maj.2019

Beograd -- Policija je u Beogradu uhapsila 31-godišnjeg S.V. iz Pirota zbog sumnje da je trgovao narkoticima, saopštio je danas MUP...Osumnjičeni je kako se navodi, bacio na ulicu 151 tabletu ekstazija i 22 paketića droge spid kada je ugledao policijsku patrol...Određeno mu je zadržavanje do 48...

Nastavak na B92...

Pali dileri droge u Negotinu, zaplenjeno više od 28 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 26.Maj.2019

. Policija u Negotinu zaplenila je više od 28 kilograma marihuane i uhapsila I. S. iz Negotina i D. C. iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.