Izvor: Blic, 13.Jul.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA ULAZU I IZLAZU IZ SRBIJE Na granicama nepregledne kolone, čeka se oko sat vremena, evo GDE JE NAJVEĆA GUŽVA

Smena turista, jek sezone i vikend, po pravilu, doveli su do haosa na graničnim prelazima, kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje. Kako kažu za "Blic" iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) "talas" putnika iz Mađarske naišao jutros, formirane su kolene i gužve i dalje traje. Uglavnom se čeka između 30 i 60 minuta, ali i to vreme je promenljivo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA HORGOŠU I BATROVCIMA! Vozači, na prelazima se čeka i do tri sata

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019

Na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci danas je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila kreću se oko 60 minuta Na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci danas je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila kreću...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.