H&M kolekcije za proleće/leto 2012.

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H&M kolekcije za proleće/leto 2012.

Tvoj portal  Popularni modni brend naglasak stavlja na retro modne kombinacije i jarke boje
Konačno je došao red da predstavimo i što nam je popularni švedski modni brend H&M spremio za ovo proleće i leto. Ove sezone naglasak je stavljen na vintage detalje i jake boje s orijentalnim i futurističkim uticajima, a sve to prilagođeno i oblikovano prema trenutno popularnim trendovima i željama modnih zaljubljenika.


Od trenutno popularnih šezdesetih, naglašenih kroz šarene kapute, seksi odela s mini suknjama i elegantnih haljina, preko orijentalnih cvetnih uzoraka i detalja koji naglašavaju struk do retro kožnih prsluka, tankog pletiva i ženstvenih bluzi s naborima i volanima – sve je dozvoljeno i sve se može međusobno kombinovati.
Nova sezona znači nove popularne boje. Vratite u ormar tamne zagasite zimske boje i izvadite jarke boje(posebno limun žutu, neonsku zelenu, narandžastu i ljubičastu), te uvek popularne nijanse bele i boje peska.
Modni dodaci su u istom stilu, dakle, nose se vintage i retro narukvice, lančići, naočare za sunčanje i sandale. Platforme (u svim oblicima – s podignutim samo prednjim delom đona, ili pak celi đon) su još uvek "it" cipele za sezonu, pa odaberite onu varijaciju koja se vama najviše sviđa. Mešajte i kombinujte razne stilove i odaberite sportski, orijentalni, retro ili vintage, u zavisnosti od vaše ličnosti.







Marni za H&M

I u prodavnicama kod nas već se može nabaviti limitirana kolekcija odeće koju je modni brand Marni dizajnirao za  H&M. Uopće nema sumnje da se radi o totalno hit kolekciji, jer je prepuna zanimljivih uzoraka i klasičnih outfita sa zanimljivim dodacima. Vintage vibra, ženstvenost u izobilju, klasične linije i uzorci koji plene pažnju dominiraju kolekcijom koja donosi zanimljivu verziju koncepta šik, ženstvene dame

Točkice, pruge i ostali apstraktni uzorci su u glavnom fokusu. A kada je u pitanju njihovo kombinovanje – sve je dozvoljeno! Fokus na ženstvenost odražava se kroz haljine, suknje i floralne okovratnike. Tajice i dokolenice još su neki od zanimljvih detalja koje ova kolekcija donosi.






Bianca Balti za H&M proljetno/ljetno kolekcija 2012.



H&M Exclusive Conscious kolekcija 2012.
Ekološki materijali uobličeni u toalete primerene za crveni tepih – tako bi se nekako mogla sažeti Exclusive Conscious kolekcija, kojoj je cilj privući pažnju publike na važnost korištenja održivih vlakana i materijala koji se mogu reciklirati. Organski pamuk, konoplja i reciklirani poliester korišteni su kao savršeni materijali za jedinstvene, seksi haljine različitih stilova i za različite prilike. Kolekcija je, inače, već privukla veliku pažnju i mnoge su ekološki i modno osveštene poznate dame (Amanda Seyfried, Viola Davis, Kirsten Davis, Michelle Wiliams...) već nabavile svoje komade iz kolekcije i prošetale ih po crvenim tepisima. Za sve ostale kolekcija će biti dostupna online od 12. aprila .



Frida Gustavsson za H&M Summer 2012. kolekciju

H&M Divided Art Spring 2012 kolekcija
Grafički dizajneri dobili su priliku dekorisati odevne kreacije svojim jedinstvenim crtarijama i slikama. Nova Divided Art kolekcija donosi celu paradu topova i tajica ukrašenim raznim printevima. Od mladih savremenih umetnika koji su običnu odeću pretvorili u prava remek dela to su bili:  Fanny Gentle, Alexis Anne Mackenzie, Saskia Pomeroy i Johnny Ryan. Zahvaljujući njima svi ljubitelji mode mogu nabaviti unikatne majice s kratkim rukavima, tajice i majice bez naramenica – savršeno za vedro proleće i vruće i uzbudljivo leto!



Izvor: www.zena.hr






Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.