Izvor: Danas, 02.Apr.2024, 20:40

Gruhonjić: Ako se nešto desi meni ili mojoj porodici za to direktno optužujem Aleksandra Vučića

Izjava srpskog profesora i novinara Dinka Gruhonjića, stara više od godinu dana, istrgnuta iz konteksta i pogrešno tumačena, poslužila je kao opravdanje za hajku na Gruhonjića i blokadu Filozofskog fakulteta. Gruhonjić je za N1 Zagreb rekao da ako se bilo šta dogodi njemu ili njegovoj porodici, za to direktno optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novinari Srbije mete napada, pretnji, lažnih optužbi i kleveta

Izvor: VOA, 03.Apr.2024, 20:06

Vašington/Beograd — “Nažalost, kada je reč o nezavisnim novinarima - mislim da će se stvari u Srbiji samo pogoršavati”, komentar je Dinka Gruhonjića - novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, koji je, kako su nedavno upozorile ugledne organizacije kao što su Evropska i Međunarodna...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.