Građani uz VAUČERE idu na odmor: Evo za šta su najviše zainteresovani!

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani uz VAUČERE idu na odmor: Evo za šta su najviše zainteresovani!

Ove godine je odobreno 100.000 vaučera!

Za letovanje uz vaučere vlada veliko interesovanje građana tako da je do sada podeljeno 77.000 vaučera, kaže portparol i marketing menadžer Turističke organizacije Srbije Olga Baletić te navodi da je najviše korisnika među penzionerima, a da građani za odmor najčešće biraju banje.

Baletić u izjavi Tanjugu navodi da penzioneri čine 61 odsto korisnika vaučera te da najčešće biraju banje kao mesto odlaska, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 30 osto korisnika građani koji imaju primanja ispod 60.000 dinara.

Ove godine je, dodaje, bilo mnogo zainteresovanih poljoprivrednika.

Ona podseća da akcija traje od 2015. godine kada je podeljeno 46.000 vaučera, da je ove godine odobreno 100.000 vaučera, a da je do sada podeljeno 77.000.

Kaže da akcija ide odlično, te da očekuje da se građani prijave i za preostale vaučera, koji su, prema njenoj oceni, značajan podstrek domaćem turizmu, tako da je Sokobanja zabeležila povećanje broja gostiju za 41odsto, a veća je poseta i Vrnjačkoj banji, Prolom banji...

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.