Građani Srbije u šoku, ne mogu da veruju da su se one pojavile na ovom mestu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 06.Avg.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Srbije u šoku, ne mogu da veruju da su se one pojavile na ovom mestu! (FOTO)

Na auto skupu u Prokuplju, koji je organizovan u dvorištu Gimnazije, nastupale su go-go igračice, prenose lokalni mediji.

Kako piše portal "Prokuplje na dlanu", organizator skupa je Udruženje ekstremnih sportova Toplice, a na snimcima Udruženja se vide igračice ispred škole.

Snimci su objavljeni na Fejsbuku, a na njima su, kako se navodi, devojke koje oko automobila igraju bez prikladne odeće.

"Čim smo videli snimak poslali smo poruku, a i pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predsednika Udruženja Sašu Miljkovića, ali on nije odgovorio. Nešto kasnije su mu i oba telefona bila nedostupna. S obzirom da je plesanje u dvorištu Gimnazije izazvalo opštu osudu onih koji su videli snimke, javno postavljamo pitanje: Ko je dozvolio da se go go igračice, ili već kako se zovu, pojave na skupu, koji je mogao zaista da bude jedinstven i veličanstven?", piše portal.

Dodaje se i da su članovi Udruženja i ranije čistili dvorište i koristili ga za druge, ali "pristojne" skupove.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.