Izvor: Blic, 26.Jan.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gimnazija u Ćupriji posle sto godina rada dobija toalet

Gimnazija u Ćupriji, u centru grada, posle sto godina rada, uskoro će umesto poljskog toaleta u dvorištu dobiti novi u zgradi škole, čime će ispuniti obavezne standarde za rad koje propisuje Ministarstvo prosvete.

Izgradnja je počela prilikom nedavne posete Ćupriji ministra bez portfelja zaduženog za Nacionalni investicioni plan Dragana Đilasa. "Kada sam početkom oktobra prošle godine bio u Školi za muzičke talente u Ćupriji i odobrili im sredstva za kupovinu muzičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << instrumenata, neko mi je rekao da Gimnazija nema toalet. Došli smo ovde nenajavljeno, videli to i obećali da će toalet biti gotovi za mesec dana", rekao je Đilas novinarima u prisustvu direktora Gimnazije Rajka Kozomore i zamenika predsednika opštine Miodraga Mitrovića.

Gimnazija u Ćupriji ima oko 500 učenika a izgradnja toaleta će koštati oko 1,2 miliona dinara. "Imamo prostorije u zgradi i treba postaviti kanalizacione i vodovodne cevi i električne instalacije", rekao je direktor Kozomora i napomenuo da Gimnazija nema ni fiskulturnu salu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U gimnaziji toalet posle 100 godina

Izvor: B92, 26.Jan.2008

Ćuprija -- Gimnazija u Ćupriji posle sto godina rada, uskoro će umesto poljskog toaleta u dvorištu dobiti novi u zgradi škole... Time će ispuniti obavezne standarde za rad koje propisuje Ministarstvo prosvete. Izgradnja je počela prilikom nedavne posete Ćupriji ministra bez portfelja zaduženog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.