Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA Budite strpljivi, zadržavanje na Batrovcima do 90 minuta

Na putevima ovog jutra je osetno pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj na graničnom prelazu Batrovci zadržavanja su na putničkim terminalima od 60-90 minuta, dok se na ulazu u Srbiju čeka oko sat vremena.

Na prelazu Šid zadržavanja su oko 30 minuta.

Sa Mađarskom se na Horgošu čeka oko pola sata, ali su zbog pojačanog saobraćaja česte promene, pa se preporučuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << alternativni prelazi Bajmok, Bački Vinogradi, Kelebija ili Bački Breg.

Pojačan je saobraćaj i na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hrecegovinom na kojima se putnička vozila zadržavaju u proseku od 30 do 45 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig i Doljevac, zadržavanja su od 10-15 minuta, pa se vozačima savetuje da imaju više strpljenja i tolerancije za volanom, posebno na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen.

Promenu vremena koju najavljuje Republički hidrometeorološki zavod, u pojedinim krajevima Srbije može doneti kišu, grmljavinu, pojačan vetar i lokalne nepogode, koji će dodatno opteriti vozače i zbog kojh je potrebno imati više strpljenja i tolerancije u vožnji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GUŽVE NA SRPSKIM GRANICAMA: Na Batrovcima se čeka 90, a na Preševu 45 minuta

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije, vozači čekaju od 60 do 90 minuta, navodi se u saopštenju Dodaje se da vozači na ulazak u Srbiju preko tog graničnog prelaza čekaju oko sat vremena, dok na graničnom prelazu Šid sa Hrvatskom zadržavanja iznose oko pola sata..Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.