Snažno nevreme u Hrvatskoj: Vetar čupao stabla FOTO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 10:58

Snažno nevreme u Hrvatskoj: Vetar čupao stabla FOTO

Zagreb -- Snažno nevreme sa jakim vetrom pljuskovima i ponegde gradom, pogodilo je rano jutros područje Međimurja.

Kako je izvestio HRT pozivajući se na lokalne medije, vetar je čupao stabla, a grad je padao od Macinca do Čakovca.

Vatrogasci su, kažu, intervenisali desetak puta na uklanjanjanju porušenih stabala, a morali su i da ispumpavaju vodu iz pojedinih podruma.

Oluja je gotovo uništila dva velika kestena na ulazu u Stari grad Čakovac, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tu decenijama i na neki način bili su simbol tog grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKA OLUJA TUTNJI KA SRBIJI, BEOGRAD NA UDARU: Vetar čupao stabla i krovove u Sloveniji i Hrvatskoj, grad napravio haos (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023

Dok se Srbija prži na tropskim temperaturama, zemlje u okruženje zahvatgilo je snažno nevreme...Slovenija je bila jutros na udaru snažne oluje, sa obilnim padavinama i gradom. Najteže je bilo na području Velenja i Pomurja, gde je vetar čupao stabla i krovove, a ima i poplavljenih objekata...Pojedini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.