Frančesko Sketino spreman da komanduje

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frančesko Sketino spreman da komanduje

30.01.2013. -

„Spreman sam da se u bilo koji trenutak popnem na komandni most“, - izjavio je kapetan potonule luksuzne krstarice Kosta Konkordija pre početka suđenja na kojem Sketino želi da dokaže da su ga vlasnici krstarice - kompanija Kosta Kričijere – nezakonito otpustili posle brodoloma. Nezavisni eksperti su ranije utvrdili da je Sketino „nesposoban da komanduje u kritičnim situacijama i nesposoban da bude kapetan broda“. Frančesko Sketino je glavni krivac za brodolom 13. januara 2012. u Tirenskom moru i pogibiju 32 osobe.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Iako je odgovoran za smrt 32 osobe na "Kosta Konkordiji", Kapetan Kukavica misli da će ploviti ponovo

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 14:13

Frančesko Sketino, bivši kapetan broda “Kosta Konkordija”, koji je pod istragom zbog sumnje da je napustio nasukani brod i prouzrokovao smrt 32 osobe, uveren je da će jednoga dana ponovo stati za kormilo nekog prekookeanskog broda. ..Kada je ušao u zgradu suda u blizini Napulja, gde je pokrenuo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.