EVO ŠTA BI SE DESILO KAD BI POČEO NUKLEARNI RAT IZMEĐU RUSIJE I SAD: 10 godina bi vladala užasna zima, a to je tek početak!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ŠTA BI SE DESILO KAD BI POČEO NUKLEARNI RAT IZMEĐU RUSIJE I SAD: 10 godina bi vladala užasna zima, a to je tek početak!

Kada bi SAD i Rusija ušle u potpuni nuklearni rat, planeta bi se suočila s katastrofalnim posledicama, a pre svega s desetogodišnjom nuklearnom zimom, kažu eksperti sa Univerziteta Ratgers u Nju Džersiju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stručnjaci opisali kako bi izgledao nuklearni rat Rusije i SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2019

Kada bi SAD i Rusija ušle u potpuni nuklearni rat, planeta bi se suočila s katastrofalnim posljedicama, a prije svega s desetogodišnjom nuklearnom zimom, piše list "Daily Mail", prenoseći zaključak koji su iznijeli eksperti iz Univerziteta Ratgers u Nju Džersiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.