[EKSKLUZIVNO] Pokrenuta nova verzija sajta PilotShop.rs, kao i spajanje dve najveće srpske kompanije u segmentu generalne avijacije

Izvor: TangoSix.rs, 17.Maj.2023, 09:03

[EKSKLUZIVNO] Pokrenuta nova verzija sajta PilotShop.rs, kao i spajanje dve najveće srpske kompanije u segmentu generalne avijacije

Najstariji i zapravo jedini online pilot shop u Srbiji, PilotShop.rs, lansirao je danas svoj novi, unapređeni, sajt za kupovinu vazduhoplovnih potrepština. Kako su, ekskluzivno za Tango Six, kazali njegov direktor Nemanja Paunić i direktor kompanije APS Aviation Parts Service Nenad Spasić, novi sajt deo je šireg partnerstva dve kompanije o kojem smo izvestili u novembru prošle godine.
Kako Paunić kaže za naš portal, dizajn sajta je ostao isti ali su pozadinski >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << sistem inventara i iskustvo kupovine u potpunosti renovirani. PilotShop.rs sada obezbeđuje besplatnu isporuku naručenih artikala, novina je mogućnost kupovine platnim karticama, a u slučaju onih izdatih u banci Inteza moguće je plaćanje karticama na rate.
Direktor kompanije Grappolo Aviation u okviru koje posluje sajt PilotShop.rs Nemanja Paunić / Foto: Petar Vojinović, Tango Six – Naš novi brend zove se Pilot Shop Serbia, dok adresa ostaje ista – PilotShop.rs. Kao rezultat akvizicije od strane kompanije APS preselili smo se u nove, veće, prostorije u Zemunu, u ulici Ševina 25. Odlučili smo se da privremeno ugasimo fizičku prodavnicu ali će nova adresa u Zemunu predstavljati i pick-up point za naručene artikle. Kao i do sada, imamo podršku za apsolutno svaki način kupovine koji postoji kod nas: platnim karticama (i na rate) kako preko sajta PilotShop.rs tako i u našoj kancelariji, pouzećem ili preko računa.
Sinergija sa kompanijom APS obezbedila nam je nove vektore rasta, kako po činjenici da će Grappolo Aviation doprineti svojom ekspertizom poslovanja sa krajnjim kupcima, dok ćemo uz pomoć APS-a dobiti pristup novim proizvodima i dobavljačima. Integrisaćemo u naš sistem i skladišta APS-a u Nemačkoj što će klijentima omogućiti kupovinu artikala na našem sajtu i njihovu direktnu isporuku u treće zemlje.
PilotShop.rs, sada pod brendom Pilot Shop Serbia, deo je kompanije Grappolo Aviation / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Preko 120 kvadratnih metara novog poslovnog prostora u Zemunu uključuje i novi magacinski prostor / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Grappolo Aviation nastavlja da posluje kao poseban poslovni entitet i rukovodi sajtom PilotShop.rs ali ćemo sada kao deo APS porodice imati više mogućnosti u kontekstu rasta i razvoja. Nastavićemo, sada sa još obimnijom ponudom, da poslujemo i u zemljama van prostora Jugoistočne Evrope gde smo se već prilično etablirali. Grappolo Aviation, kao i APS, zastupnik je gotovo svih većih globalnih proizvođača avio-delova. Klijenti su nam i operateri iz Skandinavije, Zapadne Evrope, pa sve do jednog većeg klijenta, avio-škole, u Španiji. – priča nam Paunić.
Paunić je PilotShop.rs pokrenuo 2008. godine, da bi matična kompanija sajta i entitet čiji je kor biznis distribucija avio-delova Grappolo Aviation počeo sa radom 2011. godine. Kako je kazao za Tango Six, očekuje da će Grappolo početi sa širenjem i dodatnim zapošljavanjem u septembru.
Grappolo Aviation zastupa većinu globalnih proizvođača letelica i avio-delova / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Osnivač i direktor kompanije APS Aviation Parts Service Nenad Spasić, kaže za Tango Six da je sinergija dve kompanije direktan rezultat konferencije posvećene generalnoj avijaciji SEGA koja je, u suorganizaciji Tango Six Eventsa, održana u novembru prošle godine.
– Ideja za SEGA konferenciju isplatila se i sasvim neočekivano u primeru naše sinergije. Nemanja i ja smo nakon događaja seli, povezali poslovne realacije koje smo do tada imali, sagledali prednosti udruživanja i zajedničkog nastupa u pojedinim segmentima i shvatili da bi udruživanje bio najlogičniji mogući poslovni ishod.
Prva SEGA je dobila toliko dobrog fidbeka da smo odlučili da ćemo nastaviti sa organizacijom ovog događaja. Najavljujem zainteresovanoj vazduhoplovnoj javnosti da će se druga SEGA održati u Beogradu na jesen 2024. godine. –

The post [EKSKLUZIVNO] Pokrenuta nova verzija sajta PilotShop.rs, kao i spajanje dve najveće srpske kompanije u segmentu generalne avijacije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.