E-uprava omogućila elektronsko zakazivanje termina za PCR testiranje na lični zahtev

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Okt.2020, 15:05

E-uprava omogućila elektronsko zakazivanje termina za PCR testiranje na lični zahtev

Na portalu E-uprava omogućena je nova usluga- zakazivanje termina za PCR testiranje na lični zahtev.
Ova usluga je trenutno dostupna u 22 grada u Srbiji.
Da bi zakazali termin, nije neophodno imati nalog, već je samo potrebno odabrati opciju “pokreni uslugu”.
Kako je navedeno na portalu E-uprave, testiranje je moguće za zakazati za najviše 5 članova porodice, a usluga je dostupna građanima Republike Srbije, stranim državljanima sa boravkom u Republici Srbiji, kao i turistima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Testiranje na lični zahtev se plaća, a cena za domaće stanovništvo je 6.000 dinara, dok je za strane državljane 14.110 dinara.
Osim na portalu E-uprave, termin za testiranje je moguće zakazati i putem Nacionalnog kontakt centra Ministarstva zdravlja, svakim radnim danom od 8 do 20 sati, na broj telefona 011/362-0000.
Izvor: pikanal.rs
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.