Dva aviona JAT-a danas idu po turiste u Egipat

Izvor: Blic, 03.Nov.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva aviona JAT-a danas idu po turiste u Egipat

Dva aviona nacionalnog prevoznika JAT trebalo bi da danas budu poslata u Egipat kako bi prevezli državljane Srbije, koji su zbog spora izmedju srpske i egipatske turističke agencije izbačeni iz hotela u Hurgadi.

Premijer Srbije Mirko Cvetković odobrio je da dva aviona JAT-a budu upućena u Egipat, potvrdjeno je juče Tanjugu u kabinetu premijera. U Ministarstvu spoljnih poslova Tanjugu je rečeno da će avioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti poslati tokom današnjeg dana.

Grupa od 238 turista, medju kojima ima porodica sa malom decom, izbačena je u utorak iz hotelskih soba zbog spora egipatske agencije "Brajt skaj" sa partnerskom agencijom "Junajted travel" iz Beograda zbog neizmirivanje finansijskih obaveza beogradske turističke agencije prema Egipćanima.

Kako je Tanjugu juče ujutru rečeno u Ambasadi Srbije u Egiptu, Ambasada je obavestila Ministarstvo inostranih poslova i sve nadležne institucije u Srbiji da su u kontaktu sa srpskim turistima u Hurgadi kao i da rade na tome da se reši problem turista koji su sa važećim vaučerima stigli na odmor u Egipat.

Turisti će do povratka kući i dalje moći da koriste sobe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avioni JAT-a idu po turiste u Egipat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2011

BEOGRAD -..Dva aviona nacionalnog prevoznika JAT trebalo bi da danas budu poslata u Egipat kako bi prevezli državljane Srbije, koji su zbog spora između srpske i egipatske turističke agencije izbačeni iz hotela u Hurgadi...Premijer Srbije Mirko Cvetković odobrio je da dva aviona JAT-a budu upućena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srpski turisti dobili pasoše nazad

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011

Prvi avion JAT-a koji treba da vrati srpske turiste iz egipatskog letovališta Hurgada izbačene iz hotela zbog spora između srpske i egipatske turističke agencije, sleteće večeras u 23h...Drugi avion očekuje se dva sata kasnije, saznaje Studio B. Pedest pasoša koje recepcioneri jutros nisu hteli...

Nastavak na Studio B...

Golgota srpskih turista u Egiptu još traje

Izvor: medio.rs, 03.Nov.2011

Dva aviona JAT-a danas idu po naše turiste u Egipat koji su juče opet izbačeni iz soba, a uskraćeni su im hrana i piće.

Nastavak na medio.rs...

Golgota srpskih turista u Egiptu još traje

Izvor: gDestinacija.com, 03.Nov.2011

Dva aviona JAT-a danas idu po naše turiste u Egipat koji su juče opet izbačeni iz soba, a uskraćeni su im hrana i piće. Dva aviona nacionalnog prevoznika JAT trebalo bi da danas budu poslata u Egipat kako bi prevezli državljane Srbije, koji su zbog...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.