Izvor: B92, 26.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić sa oštećenima za stanove

Beograd -- Ministar Oliver Dulić razgovarao je sa predstavnicima udruženja građana "1.000 oštećenih" koji su platili, a nisu dobili stanove.

Kako je saopšteno iz Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja Srbije, predstavnici tog udruženja su Duliću ukazali na probleme i nepravilnosti sa kojima su se suočili prilikom kupovine stanova u izgradnji.

Građani, koji su osnovali udruženje "1.000 oštećenih", optužuju vlasnika kompanije "Delta legal" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandra Lukića od koga su kupili stanove da ih je prevario.

Dulić je rekao da će biti ubrzan rad na izmeni i dopuni zakona o planiranju i izgradnji radi sistemskog uređenja oblasti izgradnje objekata.

"Ideja novog zakonskog rešenja je da se konačno definiše pojam investitora i da se nađu načini za licenciranje investitora", rekao je Dulić i dodao da će u radu na novom zakonu biti uvažena iskustva građana oštećenih prilikom kupovine stanova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.